ISPOVEST ŽENE KOJA SE OSEĆA KAO PROSTITUTKA U VEZI: Dečko je koristi kao OBJEKAT, u krevetu joj ZAHTEVA OVO
Seks, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

pažnja

ISPOVEST ŽENE KOJA SE OSEĆA KAO PROSTITUTKA U VEZI: Dečko je koristi kao OBJEKAT, u krevetu joj ZAHTEVA OVO

Inače, žena i muškarac (42) su zajedno 7 godina u vezi i samo su jedanput raskinuli kada je odbila da ima analni odnos s njim.

Objavljeno:

"Muka mi je da me tretira kao se*sualni objekat. Ne osećam se voljeno, samo iskorišćeno", ovim rečima jedna žena (40) koja nije želela da otkriva identitet je započela ispovest na Internetu.

Jadanje na partnera ovde se ne završava. Dodala je da joj njen muškarac stalno traži neobične zahteve u krevetu koji se njoj ne dopadaju i u kojim jednostavno ne uživa. A kada ga odbije, on se prema njoj ponaša hladno i odbojno. Inače, žena i muškarac (42) su zajedno 7 godina u vezi i samo su jedanput raskinuli kada je odbila da ima analni odnos s njim.

"Insistirao je i govorio čak da sam dosadna i da nisam avanturista. Jedanput nakon svađe nije dolazio dva dana kući"", nastavila je očajna žena.

Seks
foto: Sergiy Tryapitsyn / Panthermedia / Profimedia

"Počela sam da sumnjam da je našao drugu ženu koja ispunjava njegove fantazije, te sam raskinula sa njim. Ponovo me je osvojio tako što mi je rekao koliko mu nedostajem i obećao da će se bolje ophoditi prema meni. Objasnila sam mu koliko mi je važno da se osećam voljeno. Rekla sam mu da se osećam kao prostitutka. Ali ništa se nije promenilo. Ako nisam raspoložena ili neću da imam intimne odnose kakve on želi, on se naljuti i ignoriše me", objasnila je žena.

Nakon objave stručnjak za muško-odnose dao je svoje viđenje stvari, piše The Sun. Prema njegovim rečima, muškarac sudeći prema ovoj priči ima više avanturističkog duha od žene, možda je čak i zavistan od intimnih odnosa, ali svakako to mu ne daje za pravo da se ovakav način ponaša prema svojoj lepšoj polovini. Kao i kod svakog problema između dovje ljudi potrebna je komunikacija. Partneri bi trebalo jasno da kažu šta žele, a šta im smeta i isto tako saslušaju drugu stranu. Rešenje problema leži u kompromisu, jer veza se gradi i vremenom odnos raste.

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

(Espreso/mondo/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.